KLARA ASORTIMENTAS

DOVANŲ RINKINIAI KALĖDOMS IR NE TIK

dovanų rinkiniai kalėdoms

Artėjančios šventės neretai priverčia pasukti galvą: kaip šį kartą nustebinti artimąjį, ką padovanoti? Iš tiesų pasiūla tokia didelė, kad gali apsisukti galva: prekybos centrų lentynos lūžta nuo įvairiausių mažmožių iki prabangos prekių... Kad nepasiklysti tokioje gausoje, šiame įraše aptarsime į ką atkreipti dėmesį renkant dovaną ir pristatysime kelias idėjas. Tai KLARA dovanų rinkiniai Kalėdoms (ir ne tik), bei kiti rankų darbo aksesuarai.

DĖMESYS moterims

Kadangi KLARA asortimentas skirtas moterims, tad kalbėsime joms ir apie jas. Prieš pradedant dovanų paieškas, mes raginame skirti dėmesio moters asmenybei. Gerai pagalvoti: ką ji mėgsta, kam skiria daug savo laiko, kuo ji gyvena, apie ką svajoja, gal žinote jos norus? Nepulkite pirkti tai kas atrodo faina, gražu arba su gera akcija. Įsitikinkite, kad tai moteriai tai patiks. Nes priešingu atveju, dovana tikriausiai nuguls į tamsų stalčių arba bus perleista kitam asmeniui.

Dar viena nereta situacija, kai atrodo žmogus visko turi, jam nieko nereikia! Tai mes sakome, kad vieno dalyko visada visiems tikrai reikia, tai - nuoširdaus dėmesio. Tad kartais svarbiau dovanos įpakavimas ar jos pateikimas/įteikimas nei pati dovana.

Bet grįžtant prie dovanų idėjų (kurias žadėjome teksto pradžioje), tai norime patarti: renkantis dovaną, atkreipkite dėmesį į jos praktiškumą/universalumą. Kuo staigmena praktiškesnė, tuo didesnė tikimybė pradžiuginti bet kurią moterį. KLARA dovanų rinkiniai sukurti Kalėdoms, bet puikiai tiks visoms šventėms: nuo gimtadenio iki mergvakario ir pan. O jei norisi kažko labai labai ypatingo, siūlome atkreipti dėmesį į rankų darbo gaminius. KLARA asortimente rasite rankomis siuvinėtus aksesuarus ir kitus gaminius, kurie pasižymi praktiškumu ir neretai yra - vienetiniai.

PRAKTIŠKOS DOVANOS MOTERIMS

DOVANŲ RINKINIAI KALĖDOMS

KLARA asortimente rasite kelių rūšių rinkinius: moteriškų kojinyčių rinkiniai, kojinyčių ir auskarų rinkiniai, bei rinkiniai pagal individualų užsakymą. Kaip jau minėjome šie rinkiniai sukurti Kalėdoms, bet tinka ir kitoms šventėms, tiesiog Kalėdiniu laikotarpiu, šie rinkiniai perrišami raudonu kaspinu, kuris suteikia daugiau šventiško žavesio. Žemiau aptarsime visus dovanų rinkinius ir visas detales kaip juos užsisakyti.

kalėdinis dovanų rinkinys: Moteriškos kojinytės klara

Ar pažįstate moterį, kuri nenešioja kojinių? Mes IRGI tokios nepažįstame! Tad tai puiki, stilinga ir žinoma - praktiška dovana kiekvienai moteriai. Kaip tik dabar kojinytės išgyvena tikrą revoliuciją. Tinkamai pritaikius kojines, paprastas įvaizdis gali transformuotis į kaiką stilingo, žavaus ir malonaus mūsų akims. Pagrindinius kojinių derinimo principus apžvelgėme įraše: Moteriškos kojinytės, stiliaus patarimai ir drabužių deriniai.

KLARA kojinyčių rinkinį sudaro 3 poros kojinių, kurios gali būti vienspalvės (baltos, juodos, nude) arba visos skirtingų spalvų. Jeigu būtų poreikis įsigyti kitokios komplektacijos rinkinį, tai susisiekite ir padarysime viską pagal jūsų norus. Primename, kad Kalėdinis dovanų rinkinys perrišamas raudonu kaspinu, o praėjus šventiniam laikotarpiui, šie rinkiniai supakuojami estetiškai, tad juos galėsite dovanoti ir kitomis progomis.

KALĖDINIS DOVANŲ RINKINYS: KLARA KOJINYTĖS IR AUSKARAI

kalėdinis dovanų rinkinys moterims, kojinytės ir auskarai

Šį rinkinį sudaro 3 poros kojinių ir žavingi auskariukai. KLARA kojinytės pagamintos Lietuvoje, kokybiškos ir stilingos. Auskarai pagaminti iš sidabro ir aukštos kokybės austriškų kristalų. Perkate vieną rinkinį - gaunate dvi dovanas.

Kojinyčių ir auskarų rinkinio privalumai:

  • galite pasirinkti kojinių spalvą
  • galite pasirinkti auskarų spalvą
  • įsigijus šį rinkinį SUTAUPYSITE, nes perkant viską atskirai išleistumėte daug daugiau.


Jei domina šis rinkinys, bet norite kitokios komplektacijos, susisiekite ir viską aptarsime - susitarsime. Šis dovanų rinkinys taip pat supakuojamas šventiškai, tad reikės pasirūpinti tik dovanų įteikimu.

KALĖDINIS DOVANŲ RINKINYS: pagal individualų užsakymą

Esame dėmesingi ir lankstūs savo klientams, tad jei jums kilo mintis sudaryti individualų rinkinį iš viso KLARA asortimento (pvz.: papuošalų dėžutė + auskarai; akinių grandinėlė + kojinytės ir t.t...) SUSISIEKITE ir viską smulkiai aptarsime. Juk individualūs pasirinkimai būna tokie ypatingi ir prasmingi! Tokios dovanos vertinamos ir branginamos.

KALĖDOMS IR NE TIK

RANKŲ DARBO DOVANOS

KLARA asortimete -  unikalios ir praktiškos rankų darbo dovanos. Čia rasite siuvinėtas darbo knygas, kurios pasižymi ilgaamžiškumu, nes viršelis yra keičiamas, tad jį galima naudoti vėl ir vėl. KLARA papuošalų dėžutės - personalizuota dovana ypatingoms asmenybėms. Pagal individualų užsakymą ant dėžučių siuvinėjame inicialus ar kitus norimus motyvus. Rankų darbo segės - unikalių formų, išskirtinės ir žinoma praktiškos! Plačias jų panaudojimo galimybes aptarėme straipsnyje: Rankų darbo segės segės ir jų privalumai.

Visi šie gaminiai - kruopštus rankų darbas, todėl neabejojame, kad tokios rankų darbo dovanos nustebintų ne vieną moterį, ypač tą kuri vertina lietuvių kūrybą.

SEGĖS (5)

PAPUOŠALŲ DĖŽUTĖS (6)

GRANDINĖLĖS AKINIAMS (10)

DARBO KNYGOS (3)

Dovanų rinkiniai internetu

Dovanų rinkiniai internetu - tikrai taip! Šiuos rinkinius galite užsisakyti neišėjus iš namų. O žinant kokie žmonių srautai būna parduotuvėse šventiniu laikotarpiu, tai gali būti puiki galimybė apsipirkti ramiai ir be streso. Bene dižiausias privalumas: kad dovanų rinkiniai (Kalėdoms ir ne tik) jau yra paruošti, tad jums nereikės laukti, kol viskas bus pagaminta. Tad kviečiame apsidairyti KLARA asortimente ir šventes pasitikti ramiai ir užtikrintai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *